Vrachtwagens stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Vrachtwagens stralen

Indien u uw vrachtwagens wilt laten stralen, is het de bedoeling dat dit op de juiste wijze verloopt. In dat geval weet u zeker dat u terechtkunt bij MAWEKO. Wij gaan bij het stralen van voertuigen altijd op nauwkeurige wijze te werk en zorgen ervoor dat alles er weer netjes uitziet. Wanneer brengt u uw vrachtwagens langs om ze te laten stralen?

U laat uw vrachtwagens op industriƫle wijze stralen bij ons

Vanuit onze werkplaats in Vuren, niet ver van Gorinchem, worden straalwerkzaamheden van A tot Z uitgevoerd. Vrachtwagens en andere voertuigen worden bij ons op industriƫle wijze gestraald, zodat vuil en andere oneffenheden worden weggewerkt. Wanneer wij klaar zijn met het stralen van uw vrachtwagens, kunt u de voertuigen laten voorzien van bijvoorbeeld uw logo dankzij onze spuitwerkzaamheden. Zo rijdt u pas echt rond met stijlvolle vrachtwagens!

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Maak gebruik van onze diensten

Benader ons als u uw vrachtwagens wilt laten stralen. Wij staan graag voor u klaar, ook als u andere voertuigen, bijvoorbeeld uw tanks of landbouwmachines, wilt laten stralen. De mogelijkheden zijn erg divers bij onze werkplaats in Vuren. Neem gerust contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 183 201 131, tevens kunt u ons contactformulier invullen.