Zandstralen

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Vraag offerte aan

Home > Zandstralen

Door een bepaald oppervlak te zandstralen, creƫert u een goede en vlakke basis waarop gewerkt wordt met lak of verg. Industrieel stralen is de beste manier om uw wagen of ander voertuig te ontdoen van allerlei oneffenheden en vuiligheden. Daarna gaan we eenvoudig aan de slag met uw visie op de buitenkant van uw voertuig.

Uw bedrijfsvoertuig grondig laten zandstralen

Zandstralen is eigenlijk een gedateerde term, aangezien we al meerdere decennia geen gebruik meer maken van zand bij industrieel stralen. Tegenwoordig is de term gritstralen meer van toepassing, aangezien we met bepaalde metalen werken. De stof waarmee we stralen is afhankelijk van het te bewerken materiaal. Met industrieel stralen rekenen we af met oude laklagen, roest of andere verfresten waardoor u een wit canvas krijgt om uw creativiteit op los te laten. Bij gritstralen is het gezondheidsrisico bovendien veel lager dan bij zandstralen. U hoeft zich geen zorgen te maken over blootstelling aan schadelijke stoffen na het zandstralen van uw wagen, omdat er geen chemische worden gebruikt. Om uw voertuig of ander object roestbestendig te maken, is het ook mogelijk om te schooperen. Bovendien zijn wij tevens gespecialiseerd in spuitwerk, zodat u zowel het zandstralen als het overspuiten van uw wagen aan ons kunt overlaten. Voor een bedrijfswagen kiest u voor reclamewerk of simpelweg de kleuren van uw onderneming. Wij luisteren graag naar uw wensen!

Stralen 1

Uw voertuig volledig opknappen?

Heeft u nog een voertuig of meerdere wagens staan die een straalbehandeling kunnen gebruiken? Door onze grote straalcabine hebben we veel ruimte om allerlei soorten objecten industrieel te stralen. Voor een opdracht of vragen over de mogelijkheden belt u naar +31 (0) 183 201 131.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat