Spuiten

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Vraag offerte aan

Home > Bedrijfswagenspuiterij

Bij onze bedrijfswagenspuiterij bent u welkom voor de uitvoering van alle mogelijke spuitwerkzaamheden volgens uw wensen. Hierbij realiseren wij uw visie het liefst zo getrouw mogelijk met bedrijfswagens die indruk maken en de persoonlijkheid van uw bedrijf uitstralen als gevolg. Denk hierbij aan bepaalde kleuren of patronen die uw onderneming belichamen. Laat uw creativiteit daarin de vrije loop! Onze medewerkers gaan namelijk flexibel en open te werk.

Zoek niet verder voor een bedrijfswagenspuiterij

Zowel voor spuitwerkzaamheden aan een volledig wagenpark als een individuele opdracht zijn wij dé partij voor u. Ongeacht de ideeën die u voor ogen heeft, bij MAWEKO voeren we het voor u uit. Naast reclame uitvoering is bijvoorbeeld striping ook mogelijk bij onze bedrijfswagenspuiterij. Daarin beschikken we niet alleen over een groot assortiment RAL-kleuren, maar ook metallic color-blocking is een mogelijkheid als dit bij uw bedrijf past. Als bedrijfswagenspuiterij in Vuren, nabij Gorinchem, staan wij ook klaar om u te helpen met een roestwerende behandeling of een extra laag coating. Al deze spuitwerkzaamheden voeren onze medewerkers vakkundig en nauwkeurig uit. Naast bedrijfswagens hebben we ook reeds ervaring met het spuiten en herstellen van vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en graafmachines. Al deze diensten onder één dak bij één bedrijfswagenspuiterij voor uw gemak.

Stralen & Spuiten 6

Al ideeën of nog vragen? Laat het ons weten!

Onze ervaren en enthousiaste medewerkers staan klaar om uw spuitwerkzaamheden uit te voeren. Zowel voor grote als kleine opdrachten is onze bedrijfswagenspuiterij uitgerust, waarbij u te allen tijde een helder en transparant advies krijgt. De duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u geen verrassingen achteraf heeft. Als u een opdracht voor ons heeft of toch nog enkele vragen wilt stellen, dan kunt u altijd bellen naar +31 (0) 183 201 131.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat