Schooperen

De finishing touch voor uw bedrijfswagen

Vraag offerte aan

Home > Schooperen

Om uw wagen of voertuig een goede roestbescherming te geven, is het noodzakelijk om te schooperen. Dit gebeurt meestal na het stralen van de wagen, aangezien we dan de buitenkant hebben ontdaan van alle oneffenheden en vuilresten. Deze basisondergrond schooperen we dan zodat hij bestand is tegen roestvorming. Vandaag de dag is het niet meer verantwoordelijk om met een voertuig rond te rijden dat niet roestbestendig is.

Grondig schooperen voor een goed beschermd voertuig

Bij MAWEKO voorzien we uw voertuig van de volledige behandeling. Wij staan klaar om uw bedrijfswagen of ander voertuig industrieel te stralen zodat hij volledig verlost is van vervelende verfresten of roestplekken. Daarna schooperen wij het voertuig. Zo is het frame van uw auto goed beschermd tegen invloeden van buitenaf waardoor uw auto veilig en sterk de weg op gaat. Uiteindelijk werken we ook graag het voertuig af met onze vele spuitmogelijkheden. Dit gebeurt allemaal in een ruime werkplaats met ervaren en enthousiaste werknemers die zelfs aan de slag gaan met vrachtwagens en graafmachines. Elke opdracht pakken we grondig en deskundig aan.

Scania

Wij staan klaar voor uw opdracht

Heeft uw wagen nood aan een diepgaande onderhoudsbeurt of zou u graag meer willen weten over schooperen? Wij staan klaar voor al uw mogelijke vragen of verzoeken. Daarmee kunt u altijd bij +31 (0) 183 201 131 terecht, waar we u graag van dienst zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van begin tot eind, een perfect resultaat