Schaderapport opvragen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Schaderapport opvragen

Het schaderapport van een recent gekocht voertuig opvragen is altijd verstandig. U wilt natuurlijk weten wat uw tweedehandsauto allemaal heeft meegemaakt voordat u hem kocht. Bij MAWEKO zoeken we dit allemaal grondig voor u uit. Wij helpen u daarnaast graag met al uw mogelijke vragen over schadeherstel en spuitwerk. Wij herstellen namelijk meteen de gebreken aan uw voertuig.

Eenvoudig het schaderapport van uw voertuig opvragen

Transparantie is een centrale pijler in onze werkwijze. Na het opvragen, lopen we dan ook graag het schaderapport met u na. Dan kijken we kijken naar de aandachtspunten bij uw auto en dragen daar de nodige oplossingen voor aan. Het exterieur van uw wagen kunnen we eventueel industrieel stralen zodat we met een schone lei beginnen. Nadat we een roestvrije laag hebben aangebracht, spuiten we er meteen een nieuwe laag kleur over. Dit gehele proces is mogelijk voor vrachtwagens, graafmachines, bussen en ook andere objecten.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Heeft u net een tweedehandsvoertuig gekocht en wilt u graag meer weten over zijn schadegeschiedenis? Dan is een schaderapport opvragen de beste optie. Bij MAWEKO helpen we u daar graag bij. Bel voor een afspraak of een vraag naar +31 (0) 183 201 131.