Professioneel schadeherstel van uw vrachtwagen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Schadeherstel vrachtwagen

Voor professioneel schadeherstel van de schade aan uw vrachtwagen komt u naar MAWEKO in Vuren, nabij Gorinchem. Dankzij onze jarenlange ervaring en met onze kennis zijn wij in staat om u een goede dienstverlening aan te bieden. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Kom voor schadeherstel van uw vrachtwagen langs bij de specialist

Wanneer u schade heeft aan uw vrachtwagen, wilt u deze natuurlijk weer zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze medewerkers zorgen voor goed schadeherstel aan uw vrachtwagen. Denkt u hierbij aan het vervangen van volledige componenten tot het uitdeuken van blikschade. Om er snel achter te komen wat de schade aan uw voertuig is, kunt u ook altijd een schaderapport opvragen. Wij lopen het rapport met u na en dragen diverse oplossingen aan voor vakkundig schadeherstel van uw vrachtwagen. U kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van lakschade aan uw auto of het laten spuiten van uw voertuig of portaalcontainers.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u vragen over schadeherstel van uw vrachtwagen of ander voertuig? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 183 201 131. Ook voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.