Schade aan een bedrijfsauto

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Schade bedrijfsauto

Schade aan uw bedrijfsauto of bestelbus wilt u natuurlijk laten oplossen door een ervaren autoschadebedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het herstel van schade aan bedrijfswagens en helpen u dan ook graag met uw bestelauto. U schakelt ons in voor onderhoud van elke schaal, van de vervanging van volledige componenten tot het herstel van schade aan een klein onderdeel van uw bestelbus of bestelauto. Met onze ruime werkplaats in Vuren, regio Gorinchem, en gemotiveerde medewerkers behandelen wij de schade aan uw bedrijfsauto grondig en correct.

Geen zorgen meer over de schade aan uw bedrijfsauto

MAWEKO wil graag de schade aan uw bedrijfswagens grondig herstellen zodat ze weer volledig functioneel de weg op gaan. Bij tweedehandsvoertuigen vinden we het altijd verstandig om eerst het schaderapport op te vragen. Wist u trouwens dat we niet alleen schade aan uw bedrijfsauto herstellen, maar aan elk mogelijk voertuig? Zo behandelden we ook schade aan uw bestelauto, vrachtwagen, bestelbus, touringcar en graafmachine. Onze grote werkruimte leent zich namelijk ook voor herstelwerken aan grotere voertuigen. Naast de behandeling van de schade aan uw bedrijfswagens, schakelt u ons ook in voor spuitwerken. Daarin gaan wij flexibel te werk, met uw idee voor een mooi ontwerp als de prioriteit. Het doel van bedrijfswagens is namelijk de uitstraling van uw onderneming aan de brede omgeving communiceren. Om dat te realiseren, hebben wij een breed arsenaal aan technieken ter beschikking.

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Dringend herstel nodig? Laat het weten!

U wilt natuurlijk dat uw bestelbus of bestelauto er representatief uitziet en zonder schade rondrijdt. Zo maakt u direct een goede eerste indruk bij de klanten waar u komt. Heeft u schade aan uw bestelbus of bestelauto en wilt u deze zo snel mogelijk verholpen hebben? Onze werknemers staan altijd klaar om de schade aan uw bedrijfswagens te herstellen. Om van onze service gebruik te maken, belt u eenvoudigweg naar +31 (0) 183 201 131. Daar beantwoorden we ook graag al uw vragen of opmerkingen.