Opleggers stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Opleggers stralen

Indien uw opleggers over roest beschikken, is het verstandig dat u deze laat stralen bij MAWEKO. Wij zijn gespecialiseerd in het ontdoen van oneffenheden en vuiligheden van machines en voertuigen. Zowel grote als kleine voertuigen worden gestraald in onze werkplaats in Vuren, niet ver van Gorinchem. U wordt dan ook volledig ontzorgd als u uw opleggers bij ons laat stralen.

U laat uw opleggers industrieel stralen in onze stralerij

Wij zijn in staat om zowel volledige voertuigen als losse oppervlakken te stralen. Bij opleggers maken wij gebruik van industrieel stralen, zodat oude laklagen, verfresten en roestplekken op de juiste wijze verwijderd worden. Zo is uw voertuig weer representatief, waarna u de oplegger ook kunt laten spuiten, zodat deze weer over de juiste uitstraling beschikt. Kies er bijvoorbeeld voor om uw oplegger in de kleuren van uw huisstijl te spuiten zodat uw voertuig écht past in uw visie!

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Ontdek de mogelijkheden als u de opleggers uit uw wagenpark wilt laten stralen. Wij vertellen u graag hoe wij uw wensen kunnen inwilligen. Wilt u ander voertuigen laten stralen, bijvoorbeeld uw vrachtwagens of landbouwmachines? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0) 183 201 131 of via het contactformulier op onze website.