Graafmachines stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Graafmachines stralen

Wanneer uw graafmachines vol zitten met roest en vuil, doet u er verstandig aan om deze te laten stralen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. MAWEKO uit Vuren, niet ver van Gorinchem, staat graag voor u klaar. Vanuit onze werkplaats voeren wij diverse straalwerkzaamheden uit om een goede, vlakke basis te creƫren op uw voertuig. Uw graafmachines zien er dan weer helemaal als nieuw uit!

Graafmachines en andere voertuigen laat u stralen door onze vakmensen

Het stralen van machines en voertuigen behoort tot onze specialiteiten. Onze werknemers voeren de werkzaamheden op nauwkeurige en vakkundige wijze uit. Wanneer u uw graafmachines laat stralen, zorgen wij ervoor dat alles er weer strak uitziet. Dit doen wij bovendien zonder gebruik te maken van chemische stoffen, dus is stralen een milieuvriendelijke methode. Naast graafmachines laat u onder meer de volgende voertuigen bij ons stralen:

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons weten, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Van het stralen van machines als graafmachines tot andere diensten, bijvoorbeeld het herstellen van lakschade; wij voeren het voor u uit. Indien u nog vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op. Hiervoor benadert u ons via +31 (0) 183 201 131.