Containers stralen

Neem contact op

Professioneel spuitwerk
Duidelijke afspraken
Volledig naar uw wensen

Home > Containers stralen

Uw containers op professionele wijze stralen laat u doen bij een ware specialist als MAWEKO. Wij zijn gespecialiseerd in straal- en spuitwerkzaamheden en staan graag voor u klaar. Wanneer u uw container bij ons in Vuren langsbrengt, zorgen wij dat het vuil er vanaf wordt gestraald. Op die manier ziet uw container er weer mooi en strak uit.

Roest, lak en verf laat u eenvoudig van uw containers af stralen

Bij onze straalwerkzaamheden werken wij op verschillende manieren. De stof die wij inzetten, hangt af van het materiaal dat gestraald moet worden. Wanneer u uw containers laat stralen, wordt roest, oude lak en verf er op vakkundige wijze vanaf gehaald. Hierbij wordt bovendien geen gebruik gemaakt van chemische stoffen, dus kleven er ook geen gezondheidsrisico’s aan. Dit geldt bij het stralen van containers, maar ook bij bijvoorbeeld:

Waar kunnen we u mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Spuiten

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het stralen van uw containers bij ons in Vuren, niet ver van Gorinchem? Informeer dan naar de mogelijkheden bij MAWEKO. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze werkplaats. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 183 201 131.